Bjornlidensfjallby.se är en webbplats som presenterar stugbyn som ligger nära Grövelfjället och bara 30 minuter från Idre. Ett naturnära boende oavsett om skidåkning, fiske, vandring eller cykling önskas genomföras.

Stugby med sex större stugor

På bjornlidensfjallby.se anges att stugbyn består av ”sex fullutrustade lägenheter” där varje lägenhet har fyra eller sex bäddar.

Att göra i Björnlidens Fjällby

Naturupplevelser utlovas oavsett när på året som besökarna kommer hit. Men självklart är det olika upplevelser som kan genomföras beroende på om det sommar eller vinter.

Sommaraktiviteter i Björnlidens fjällby

 • Vandring i Grövelfjällen
  Med gångavstånd till Grövelfjällen är det många som bokar stuga på Bjornlidensfjallby.se inför semesterresan. Ta en dagstur eller ett par dagar på fjället och bo i medhavt tält. Grövelfjället bjuder både på snällare och tuffare leder.
 • Fjällfiske
  Meta, kasta eller flugfiska? Oavsett så finns bjuds det på mycket vackra och trevliga fiskevatten. Framförallt är området känt för sitt fina flugfiskevatten. Fiske kan ske året runt och kräver fiskekort som kan köpas på flera serviceställen omkring Grövelfjällen.
 • Mountainbike
  Ca 30 minuter från byn ligger Idre med en av Sveriges bästa Mountainbikeparker. Åk upp till toppen med liften (cykeln följer med) och slingra dig ner via olika svåra leder eller träna balans och teknik i teknikparken.

Vinteraktiviteter i Björnlidens fjällby

 • Utförsåkning
  Bara 10 minuter från stugbyn nås härliga backar för hela familjen. Det är ett mindre liftsystem än i exempelvis Idre och alla leder avslutas på samma sida på berget.
 • Längdåkning
  Runt Grövelskön finns ca 100 km fina skidspår. Majoriteten av spåren ger åkarna både möjlighet att åka klassiskt och skate.
 • Skoteråkning
  Hyra en skoter på egen hand eller åk på skotersafari i grupp? Oavsett är det ett häftigt och mycket uppskattat sätt att uppleva omgivningen.

Om Bjornlidensfjallby.se

Bjornlidensfjallby.se presenterar den lilla stugby som ligger nära Grövelfjället och som hyrs ut av privatpersoner. Hemsidan har främst information om sommar- och vinteraktiviteter i området samt information om de olika lägenheter som kan hyras. Lägenheterna ligger i stora ”villor” med ett par lägenheter per fastighet. Alla självklart med egen ingång och bekvämligheter. Längst ner på sidan finns kontaktuppgifter för de som vill veta mer om boendet eller boka.

Bokning kan ske via kontaktformuläret på hemsidan men även via mailadress eller telefon.